A FOGORVOS

Dr. Csathó Krisztina

Címzetes főorvosként, fog-és szájbetegségek, valamint gyermekfogászati szakorvosi vizsgával immár 25 éve széles spektrumát diagnosztizálom, és kezelem pácienseim fog-, íny- és állkapocs rendellenességeinek. A legnaprakészebb technológiát használva, a fogászat tudományának és művészetének magas fokon való elkötelezett művelésével igyekszem végezni munkámat a megelőző fogászatra koncentrálva, hogy pácienseim számára az egészséges mosolyt a legfenntarthatóbb módon valósítsam meg.

Quality Dental Clinic Fogászat Budapest VII. kerületében

MEGTALÁLNI A MEGFELELŐ FOGORVOST

Ez egy nagyon érzékeny téma, különösen akkor, amikor szeretteinket bízzuk rá. Hogyan is válasszuk ki a legjobb fogorvost a magunk és családtagjaink számára?

Pár jó kérdés, melyek megválaszolása segíthet a kiválasztásban:

  • Tájékoztatja, illetve bevonja-e Önt fogorvosa a tervezés, és kezelés menetébe, hogy együttműködő beteg-orvos viszony alakuljon ki?
  • Meghallgatja és megnyugtató választ ad-e az Ön felmerülő kérdéseire, aggályaira?
  • Vajon megfelelő mértékben a megelőzésre fókuszál-e fogorvosa, hogy elkerülje a további felesleges találkozásokat?
  • Megtesz-e mindent fogorvosa, hogy a rendelő látogatásait minden értelemben a lehető legkomfortosabbá, egyszerűbbé és örömtelibbé tegye?
  • Mennyire pontosan azt hajtja végre fogorvosa, amit Ön szeretne, illetve amire Önnek szüksége van?
  • Milyen ajánlás alapján jutott el fogorvosához, illetve mennyire szívesen ajánlaná tovább rokonainak, barátainak, ismerőseinek?
fogászati rendelő

A RENDELŐ

A rendelő a Belváros patinás nagykörúti részén működik immár tizenötödik éve. Arculatának kialakításánál arra törekedtünk, hogy vendégeink felé ne a nyomasztó, hagyományos fogászati élményt sugározza, hanem segítsen felejtetni, hogy fogászati kezelésre érkeztek. Egy relaxált állapot fenntartására alkalmas környezet megteremtése volt a célunk, melynek hangulatát reméljük, visszaadják a fotók és a zene, mely a váróban és kezelőben is hallható.

A kezelő „emberi” hátterét kis létszámú csapat biztosítja, mely minden szakterületet lefed. Minden páciens, aki fogászati beavatkozásra jelentkezik, a legmagasabb szintű szakorvosi kezelésben részesül.