Sosem volt még ennyire egyszerű szert tenni fehérebb, ragyogóbb, káprázatosabb mosolyra, mint most. Tény, hogy egyre több ember igényel fogfehérítést, így ez a legnépszerűbb mosoly – tökéletesítő kezelés. Kevesebb, mint egy óra alatt csodálatos, több árnyalattal fehérebb színt lehet elérni a legfejlettebb, szabadalmazott, fehérítő rendszerrel.

Az Amerikai Kozmetikai Fogászati Akadémia szerint a legtöbb amerikai az egészséges fehér fogsort az üzleti- és szerelmi életben való sikerességgel azonosítja.

Mire számíthat az első konzultáció során?

Először megvizsgáljuk és elemezzük az Ön fogazatának és ínyének egészségi állapotát. Ezután szaktudásunkra és tapasztalatunkra alapozva javasoljuk Önnek azt az opciót, amit az Ön esetében a legjobbnak gondolunk. Majd amíg Ön zenét hallgat, vagy relaxál, a fogai elérik a kívánt színárnyalatot.

fogfehérítés

Milyen hosszan tart a fehérség?

A hosszan tartó eredmény elsősorban az egyénen múlik. Bizonyos szokások, mint például a dohányzás, a kávé, tea, egyéb színezőanyag tartalmú üdítőitalok rendszeres fogyasztása és a rendelői fenntartó kezeléseken való rendszertelen részvétel rontja az optimális eredményt. A rendszeres professzionális fehérítő fenntartó termékek használata segít az elért fehérség 1-2 éven keresztül történő fenntartásában. 

Néhány páciensnél fogágy érzékenység léphet fel a kezelés során. Bizonyos eszközök által termelt minimális hő lehet némi kényelmetlen érzés forrása. Ritka esetben, kisebb bizsergés tapasztalható közvetlenül a kezelés után, de ez mindig megszűnik.

Vannak-e a fehérítésnek mellékhatásai?

fogfehérítés

Mi okozza a fog elszíneződését?

Több oka is van. A legáltalánosabb ok a kor és a színezőanyag tartalmú anyagok bevitele, mint a kávé, tea, kóla, dohány, vörösbor, stb. A fogak kifejlődésekor használt tetracyklin, ill. bizonyos antibiotikumok, vagy túlzott fluoridálás szintén okozhatják a fog elszíneződését.

Jóformán bárki (18 éven felül), aki szeretne fehérebb fogakat, részesülhet a professzionális fogfehérítő eljárások előnyeiből. Fiatalok 18 éves kor fölött jó alanyai az eljárásnak, főleg ha a fogszabályzó készülék eltávolítása után elszíneződések, foltok maradnak fogaikon. Nem javasoljuk a kezelést a terhes, vagy szoptatós anyáknak, 18 év alattiaknak, vagy fogszabályzás alatt állóknak.

Kinek javasolható az eljárás?

Fogékszerek – Extra csillogás pár perc alatt!

Az ékszert a fogzománc felszínéhez, annak sérülése nélkül egy speciális ragasztóval rögzítjük. Így egy pár perc elteltével azonnal élvezheti a figyelmet vonzó extra csillogást. A fogékszer anyaga lehet nemesfém, strassz- kő és drágakő. Bármikor eltávolítható a fog felszínéről, ugyancsak annak roncsolódása nélkül.

Fogékszer