Új szolgáltatásunk: Professzionális Panoráma Röntgen

Precizitás és pontosság, avagy a digitális technológia előnyei

Manapság már elképzelhetetlen egy orvos-szakmai szempontból korrekt kezelési terv felállítása digitális technológia nélkül.

Rendelőnkben olyan modern digitális diagnosztikai eszközök állnak rendelkezésre (panoráma röntgen, kisfilmes röntgen), amelyek segítségével a minőségi fogászati ellátás érdekében az Ön fogazatának állapotáról egy átfogó képet kaphatunk.

Panoráma Röntgen
Mosolytervezés

Mosolytervezés

A mosolytervezés egy olyan kezelési csomag, amellyel mosolyát szebbé varázsoljuk: tömés készítése, héjazás, inlay-ek, onlay-ok, koronák, hidak készítése, fogbeültetés, vagy fogfehérítés, ill. ezek kombinációja során. Ha ezt a kezelést választja, egy teljes szájrekonstrukciót hajtunk végre.

Állapotfelmérés fogászat

Állapotfelmérés, diagnosztika

Évente legalább kétszer ajánlott a fogorvost felkeresni! Miért? Mert a szűrővizsgálat során olyan elváltozásokat is diagnosztizálhatunk, amelyeknek még nincsenek tünetei, panaszt nem okoznak, de kezelést igényelnek. A kezelés ilyenkor rövidebb időt vesz igénybe és általában fájdalommentes.

Megelőző kezelések fogászat

Megelőző kezelések

A fogak leggyakoribb megbetegedése a fogszuvasodás és a fogágybetegség. Mindkettőért a fogakon képződő, és azokhoz erősen tapadó lepedék (plakk) felelős. Ezek azonban megelőzhetőek: szájhigiénés kezeléssel, fogkő eltávolítással, tanácsadással, barázdazárással.

Mikroinvazív technika fogorvos

Mikroinvazív technika

Speciális prevenciós eljárás, amelynek lényege, hogy nagyon vékony, "mikro"-fúrókkal az ép foganyag feláldozása nélkül csak és kizárólag a szuvas részeket távolítjuk el a fogból. Alkalmazásával megelőzhetjük a mély szuvasodások kialakulását és következményeit.

tömések fogászat fogorvos

Tömések

Rendelőnkben kizárólag magas esztétikai igényeknek megfelelő (fogszínű) töméseket készítünk a legkorszerűbb anyagok felhasználásával. A fogtöméssel a fogak eredeti színét és alakját állítjuk vissza.

Inlay, onlay

Inlay, onlay

Segítségével a fogászati problémát a tökéletesség igényével lehet korrigálni. Nagy teherbírással, rágóstabilitással rendelkezik, maximális színtartóság, és esztétikai követelménynek megfelelés jellemzi.

Porcelán héj

Porcelán héjak

Ha készen áll az „éltöredezett”, letört vagy rendellenesen fejlődött fogainak helyreállítására és tulajdonosa akar lenni egy ragyogóan fehér hollywoodi mosolynak, Ön a lehető legjobb megoldást választotta. A korábban használt tömőanyagok és koronák helyett manapság a héjak nyújtják a preferált alternatívát, melyek bizonyították eredményességüket.

Koronák, hidak

Koronák, hidak

A fogászati korona egy olyan fogmű, amely beborítja a meglévő klinikai korona egészét, ezáltal a fogat esztétikailag és funkcionálisan is helyreállítja, javítva ezzel a fog megjelenését is. A fogcsonkra cementezéssel (ragasztással), implantátumra cementezéssel vagy csavarozással rögzül. Átlagos élettartamuk 8-10 év.

Kivehető pótlások

Kivehető pótlások

Ha Önnek a foghiányából adódóan nincs elegendő számú tartópillére/foga a rögzített pótlás készítéséhez, vagy ha nem szeretne implantátumot, netán az ellenjavallt, akkor a kivehető pótlások közül választjuk ki az Ön számára legmegfelelőbbet. A kivehető pótlások rendkívül élethűek, tartósság szempontjából is kiválóak, kényelmesek és stabilak.

fogfehérítés

Fogfehérítés, fogékszerek

Sosem volt még ennyire egyszerű szert tenni fehérebb, ragyogóbb, káprázatosabb mosolyra, mint most. Tény, hogy egyre több ember igényel fogfehérítést, így ez a legnépszerűbb mosoly – tökéletesítő kezelés. Kevesebb, mint egy óra alatt csodálatos, több árnyalattal fehérebb színt lehet elérni a legfejlettebb, szabadalmazott, fehérítő rendszerrel.

gyökérkezelés

Gyökérkezelés

Amennyiben a fog belsejében található fogbél fogszuvasodás, vagy sérülés miatt befertőződik, már többnyire csak a gyökérkezelés az egyetlen mód a fog megtartására. A gyökérkezelés folyamán eltávolítjuk a sérült, fertőzött fogbelet, majd ennek helyére egy speciális gyökértömő anyagot viszünk fel, amely egyrészt gátolja a fertőzés tovaterjedését, másrészt elősegíti a fog megtartását.

Éjszakai fogvédők

Éjszakai fogvédők

Ha Ön tudatában van annak, hogy csikorgatja fogait, vagy éppen partnere jelzi, mivel ő ébred fel a kellemetlen zajra, akkor minél előbb keresse fel fogorvosát, mert Önnek nagy valószínűséggel éjszakai fogvédőre van szüksége.

Arcfiatalítás harapásemeléssel

Arcfiatalítás harapásemeléssel

Ha Ön úgy érzi, hogy koránál idősebbnek látszik, az ajka beesett és kifejezett ráncok jelennek meg körülötte, Önnek nagy valószínűséggel mélyharapása van. Vagyis itt az idő, hogy igénybe vegye „fiatalító kezelési csomagunkat”!

gyerekfogászat

Gyermekfogászat

Kedves Szülő! Tegyen Ön is azért, hogy gyermekének ne legyenek „fogas” problémái. Gyermeke szájápolását már az első tejfogak megjelenése előtt meg kell kezdeni.

kismamafogászat

Kismama fogászat

A várandós kismamák fogainak és fogínyének állapota a baba egészségét is befolyásolhatja. Ha Ön úgy érzi, hogy ínyproblémája van, akkor haladéktalanul keresse fel fogorvosát, mivel az ínygyulladás kezdetben még gyógyítható és visszafordítható.